Thema-avonden

In samenwerking met STIEFenCO organiseer ik regelmatig thema-avonden voor en door stiefouders. De ervaring leert dat het al heel wat scheelt als je merkt dat je niet de enige bent die het af en toe lastig heeft…

Een samengesteld gezin komt specifieke uitdagingen en valkuilen tegen die niet te vergelijken zijn met ‘normale’ gezinnen. Aan de hand van deze thema’s, gaan we uitgebreid met elkaar in gesprek. Vanuit mijn kennis en ervaring als StiefouderCoach geef ik informatie. En daarnaast wisselen we vooral heel veel ervaringen en tips uit. Elkaar inspireren, motiveren en helpen bij het succesvol vormgeven van een samengestelde gezin, dat is het doel.

Tijdens de thema-avonden zorg ik voor koffie, thee en lekkers. Met z’n allen zorgen we voor een mooi gesprek.

Geplande thema-avonden

12 maart 2018 Loyaliteiten, bloedband en stiefband

7 mei 2018 Actief opvoeden of ondersteunende rol

18 juni 2018 Vakanties, tradities en rituelen als bouwstenen van jullie gezin

8 oktober 2018 Hoe om te gaan met de ex-partner en zijn/haar invloed

10 december 2018 Kerst en het samengestelde gezin

De thema-avonden starten om 19.30 uur en vinden plaats in Het Coachhuis, Bleiswijkseweg 55, 2712 PB Zoetermeer. Deelname kost € 20,00 per persoon.

Lijkt het je ook leuk om eens een thema-avond bij te wonen? Meld je dan aan via mandy@stiefenco.nl of het contactformulier.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Privacy | Disclaimer | © Glundercoaching