Over Mandy

Mijn naam is Mandy de Wolf en ik ben de drijvende kracht achter Glunder Coaching. Mensen vinden mij open, positief, nieuwsgierig en krachtig. Als gediplomeerd LifeCoach en StiefplanCoach heb ik alle kennis en technieken in huis om mensen die op de een of manier vast zitten vooruit te helpen. Als vrouw, moeder én stiefmoeder met drukke eigen praktijk, ben ik tevens ervaringsdeskundige. Het is mijn passie om met liefdevolle aandacht mensen weer te laten glunderen. Om op zoek te gaan naar hun diepste wensen en talenten. Waar jij of jullie vastzitten, creëer ik ruimte en perspectief.

Ik woon in Zoetermeer en heb met mijn man een samengesteld gezin met drie kinderen. Sinds 2011 ben ik actief als LifeCoach, waarbij ik mij specifiek richt op vrouwen die de regie over hun leven (terug) willen. De laatste jaren kwam ik hierbij steeds meer in aanraking met mensen uit gebroken gezinnen en gezinnen die zich opnieuw aan het vormen zijn. Gezien mijn persoonlijke interesse op dit gebied, heb ik mij hierin verder gespecialiseerd en ben ik sinds 2015 ook gecertificeerd StiefplanCoach.

In mijn werk en mijn leven laat ik mij inspireren door mijn omgeving, de mensen om mij heen, de natuur, spiritualiteit en ‘wat de dag mij brengt’. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat ik mezelf als persoon en als coach blijf ontwikkelen. Ik doe dit door het volgen van cursussen, workshops, coachtrajecten en het lezen van boeken.

Mijn houding is open en ik oordeel niet. Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen. Dat ze in alle rust hun verhaal kwijt kunnen. En op zoek gaan naar hún antwoorden. Het is mijn passie om hen hierbij te begeleiden en ondersteunen. Zodat ze weer lekker in hun vel zitten, stralen en glunderen.

Certificering & beroepsvereniging

Als gediplomeerd LifeCoach sta ik geregistreerd in het Centraal Register van de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO-Registratienummer: 65739-64835 CPION). Als StiefplanCoach ben ik gecertificeerd door Stiefplan-Coaches Nederland.

 

Privacy | Disclaimer | © Glundercoaching