Referenties

Glunder Coaching laat glunderen

Ik heb het geluk dat ik al vele mensen op weg heb mogen helpen naar een fijner en evenwichtiger leven. Hieronder een kleine greep uit de mensen die weer glunderen:

 • Nick (35 jaar)
  “Starten of werken aan een samengesteld gezin wordt onderschat. Terwijl het ingrijpend is en we vaak niet weten hoe we het moeten aanpakken. Sinds het coach traject staan wij weer zelf aan het roer. Plannen, afspraken maken, kaders, wie doet wat: alles is een stuk helderder. Geen vaag geklets maar concrete handvatten.”
 • Monique (52 jaar)
  “Ik verwachtte een paar tips te krijgen, maar jij hebt mij veel meer dan dat gegeven. Het was heel apart om met de verschillende werkvormen bezig te zijn, waardoor verschillende invalshoeken werden belicht. De uitkomsten waren afwisselend: verrassend, logisch, verhelderend! Het was prettig om met jou te werken aan mijn herstel.”
 • Chantal (31 jaar)
  “Glunder coaching heeft er voor gezorgd dat ik weer kan glunderen. Lang heb ik teveel voor andere gezorgd en totaal niet meer voor mezelf. Met goede gesprekken, oefeningen en inzicht momenten is dit totaal verandert. Ik voel me een sterke vrouw die goed voor andere kan zorgen maar ook heel goed voor zichzelf zorgt. Ik ben weer in balans.”
 • 2.0 (39 jaar )
  “Glunder coaching is een fijne manier om zonder oordeel jezelf te helpen. Mandy is hierbij een goede luisteraar en helpt je om je eigen koers te varen. De leuke en luchtige oefeningen tijdens de sessies brengen veel inzicht. Soms is dit achteraf best emotioneel, maar soms is het ook gewoon lachen. Met deze fijne samenwerking heb ik in korte tijd mijn doelen bereikt. Mijn “verbeterde” versie, in de sessies door mij ook wel “2.0” genoemd, heeft weer de kracht gevonden om alles met vertrouwen en nieuwe energie aan te pakken.”
 • Jong samengesteld gezin, 2 kinderen
  “Na twee jaar heel hard mijn best gedaan te hebben om een band op te bouwen met mijn stiefkinderen, was ik op. Ik voelde me niet thuis in mijn eigen huis als de kinderen er waren, voelde me niet verbonden met mijn partner en voelde me elke keer opnieuw het vijfde wiel aan de wagen. Andersom voelde mijn partner zich ook alleen en niet begrepen. Via het opstellen van het Stiefplan hebben we samen met Mandy gekeken wat er goed ging en wat er beter kon. Voor het eerst waren we echt aan het bouwen en niet meer aan het aanmodderen. Iedereen heeft nu zijn plek in het gezin en er is veel meer rust, ruimte en lichtheid.“
 • Priscilla (35 jaar)
  “Nadat ik voor mezelf had toegegeven dat het even niet goed ging, ben ik op zoek gegaan naar een coach. Via het internet ben ik in contact gekomen met Mandy. Na de kennismaking werd al snel duidelijk dat er een klik was. Na diverse gesprekken (zes in totaal) die soms heftig waren, maar wel allemaal goed, hebben we een-voor-een mijn “problemen” aan kunnen pakken. Door de goede luistervaardigheden en praktische instelling van Mandy is mijn traject met een goed resultaat afgesloten, ik voel me weer helemaal top!”
 • Annemiek (37 jaar)
  “Zonder oordeel luisterde ze naar mijn verhaal en met haar vragen zette Mandy mij flink aan het denken. Ik kreeg de ruimte om in mijn eigen tempo mijn eigen pad te bewandelen. Ze hielp mij om keuzes te maken die goed bij mij passen. En dit alles zonder moeilijk, langdradig gedoe. Helder, efficiënt en zonder poespas. Dat is Mandy ten voeten uit.”
 • Marleen (52 jaar)
  “Mandy heeft mij geholpen om te voelen wat voor mij belangrijk is en daarnaar te handelen. Ik kon altijd overal over twijfelen en het belang van een ander was vaak doorslaggevend in het maken van mijn keuzes. Hierdoor zat ik vaak in een soort spagaat, en dat leverde veel stress op. Mandy heeft mij laten zien dat als ik kies voor mijzelf, dit niet automatisch betekent dat het slecht is voor een ander. In mijn achterhoofd wist ik dit wel, maar er naar handelen, is een tweede. Met praktische tips en oefeningen zijn we aan de slag gegaan en kan ik mijzelf nu beter op de eerste plaats zetten.”
 • Sandra (29 jaar)
  “Ik ervaar Mandy als een zeer prettige, kundige coach. Ik voel me bij haar op mijn gemak en heb het gevoel dat ik eerlijk kan zeggen wat er in mij omgaat. Ze luistert met respect en veroordeelt nooit. Mandy heeft me al meer dan eens geholpen om mijn eigen gedachten en gevoelens helder te krijgen en door de bomen het bos weer te zien. Toen ik die gedachten en gevoelens helder had wist ik ook: wat wil ik nu, wat is goed voor mij en welke acties moet ik gaan ondernemen.”
 • Yvonne (41 jaar)
  “Een half jaar geleden was ik de balans tussen werk en privé helemaal kwijt. Ik werkte meer dan 60 uur per week en als ik thuis was, was ik nog met mijn gedachten bij mijn werk. Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk bij Mandy terecht gekomen. Samen met haar heb ik oefeningen gedaan om weer met mezelf in contact te komen, weer te voelen wat echt belangrijk voor me is en meer te leven in het hier en nu. Na een aantal sessies kon ik meer afstand nemen van de waan van de dag. Dit heeft me goed geholpen om betere keuzes te leren maken. Uiteindelijk heeft dat ervoor gezorgd dat mijn leven beter in balans is en ik weer meer grenzen stel aan mijn omgeving die van alles van me wil.”
 • Monique (34 jaar)
  “De belangrijkste kwaliteit van Mandy is dat zij goed kan luisteren. Ze stelt daarnaast ook goede vragen die mij vertrouwen hebben gegeven om een nieuwe weg in te slaan. Door haar coaching durfde ik eindelijk de stap te wagen om te kiezen voor een andere baan. Vooral de gesprekken tijdens het wandelen vond ik fijn. Ik merkte dat ik mij daardoor meer open stelde.”
Privacy | Disclaimer | © Glundercoaching